موضع ما درباره اعطای پناهندگی به موسس ویکی‌لیکس تغییر نکرده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۵۲۴۷
اکوادور:

موضع ما درباره اعطای پناهندگی به موسس ویکی‌لیکس تغییر نکرده است

وزیر خارجه اکوادور بار دیگر بر تصمیم کشورش مبنی بر اعطای پناهندگی به موسس وبسایت افشاگر ویکی‌لیکس تاکید کرد.
موضع ما درباره اعطای پناهندگی به موسس ویکی‌لیکس تغییر نکرده است
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، خوزه والنسیا، وزیر خارجه اکوادور به روزنامه یونیورسو گفت: موضع ما درباره جولیان آسانژ، موسس وب‌سایت افشاگر ویکی‌لیکس که به دنبال پناهندگی به کشورماست، کمافی سابق است.

وی ادامه داد: این مساله باید از طریق گفت‌وگوی مستقمی بین وکلای آسانژ و مقام‌های دولت لندن حل و فصل شود؛ آسانژ از ۲۰۱۲ در سفارت اکوادور در لندن پناه گرفته تا از دستگیری و استرداد به آمریکا به اتهام افشای اسناد محرمانه دولتی در امان بماند.

در ژوئیه سال جاری میلادی، لنین مورنو، رئیس جمهوری اکوادور گفت که آسانژ ممکن است هر زمانی که هنجار‌های بین المللی و حقوقش رعایت شوند، سفارت اکوادور در لندن را ترک کند.

اواخر ماه گذشته میلادی نیز رئیس جمهوری اکوادور ابراز امیدواری کرده بود که با دولت لندن برای دستیابی به راه حل قانونی که به آسانژ اجازه خروج از سفارت را می‌دهد، همکاری کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار